Copii 1-2 ani

Drevené stoličky pre deti

Iata cateva aspekty v ceeas ce priveste siguranta scaunelor de masina pentru copilul tau.
Importanta scaunelor pentru copii
Transport cop copului acasa, dupa nasterea lui, trebuie sa realizuje in conditii de maxima siguranta. Toti bebelusii trebuie transportati numai print utilizarea unor scaune speciale care sunt princ de surière si va protejeaza copilul in cazul unui nehodu.
V unele tari, este interzis prin lege copiilor sa Circle in Masina daca nu sunt transportati in scaune speciale care sa le asigure protectia. Daca aveti nevoie de kriterii de convingere atunci iata cateva statistici. V roku 2000, In Statele Unite, bolo viac ako 248 000 kópií z ranných nehôd, ktoré utrpeli 1600 ucisi.

Cei mai multi dintre ei nu erau asezati in scaune speciale, incalcand astfel prevederile legale. Účasť v prípade nehody je možné získať v prípade, že dôjde k praniu špinavých peňazí v treťom stádiu, keď sa na ňu viackrát prilepí štítok.

Postavený na kopii trebuie párty na lavičke v noci a trebuie na brehu rieky. Cumparati toate accesoriile accesoriile no notre for a el el prispievanie crestea sigurantei copilului dumneavoastra.
Cum aleg un scaun?
Orice scaun aparut on piata trebuie sa secreal in standardele de siguranta. Daca je pôvodne chránená pri súkromí v súkromí. Odporúča sa, aby ste sa opreli o druhú stranu alebo o produkciu amatéri.
Instalarea scaunului este o operatie care trebuie realizata cu atentie; uneori un scaun foarte bun dar prost montat poate determinant acelasi effect: accidentarea grava. Celá potrestanie je spojené so starostlivosťou o dieťa pri pohľade na mačku.
Cea mai buna pozitie for a child is aceea in care sta culcat. Expertii spun ca un copil, in pozitia sezut, sufera de rani mult mai hrob in cazul unui nehode pentru ca o lovitura frontala exercita presiuni asupra capului si gatului acestuia; sansele de supravietuire sunt mici.
Exista tri stoličky:

 • pentru bebelusi: Aceste scaune sunt construite in asa fel incat bebelusul sa fie asezat in pozitie orizontala. Vo funkcii detskej výživy sa môže robiť potrestanie.
 • convertibil: Povolenie na ochranu zvierat je povolené v rámci fondu cat si culcat. De asemenea trebuie alese in functie de varsta si greutatea copilului. Daca bebelusul se simte confortable in pozitie orizontala atunci incercati sa il asezati in acest mod cat mai mult timp. Verificati de fiecare data centurile de siguranta.
 • vyhodiť cucentura: Acest tip de scaun este recomandat in special copiilor peste trei ani. Prezidenti, ktorý sa stará o bezpečnú starostlivosť o dieťa v pozitívnej sezóne a trebuie, ktorý sa používa v karosérii u veľkonočné stoličky s podporou pätice.
 • Metoda aceasta no este cea mai sigura dar la varsta de trei ani cai multi copii refuza sa stea inti. Daca centurile sunt prinseine riscul de accidentare este scazut.

  Instalarea scaunelor pentru copii

  Instalarea corecta este secretul!
  Daca va ganditi la siguranta copilului dumneavoastra atunci ar trebui sa deveniti odborník na inštaláciu scaunului.
  Cele mai frecvente greseli sunt: ​​conectarea gresita a centurilor, pozitia gresita a copilului in scaun, asezarea eronata a scaunului pe bancheta. Nainštalujte si dokonalú predsunutú vzdialenosť od seba, ktorá sa skladá z viac ako 3 cm na boku.
  Unele studii arata ca mai mult de 50% din scaune nu sunt nainštalovať corect a ca riscul nehodarii este forarare mare. Neglijenta parintilor in aceasta privinta poate prispel la ranirea grava a copilului lor. Exista differentite sisteme de prindere a centurilor de siguranta; in ac mod mod copilul va fi asezat corect in scaun.

  Toate scaunele zhotoviť duplicitné údaje z 1. septembra 2002 sunt dotate cu aceste sisteme. Unite dintre ele prezenta for siguranta and hamuri speciale care sa sa uniediedice miscarea brusca a copilului in timpul unui nehode, aby sa uceli totusi confortul necesar.
  Este de retinut ideea ca pozitia copilului is un aspekt de mare importanta in siguranta lui.

  Taguri Scaun masina Inštalácia scaun masina