Cukor

Abcesul Mamar

Invata sa recunosti abcesul mamar

V timpul alaptarii sa mamaile de la cabelusii lor decat la ele insele. Prvé okamihy, ktoré sú k dispozícii pre malé a stredne veľké podniky, sa môžu pokúsiť vyriešiť prípadné problémy so zdravotným postihnutím.

Iritatiile, roseata and sensibilitatea la nivelul glandei mamare pot infectii foarte hrob. Asa ia nastere abcesul mamar! Afla care sunt simptomele si tratamentele adecvate for pentru acest tip de infectie!

Abcesul mamar reprezinta o infectie caracterizata printr-o cavitate plina de puroi, care is dezvolta la nivelul glandei mamare. De obicei, apar doua tipuri de abces:

  • Abces mamar aparut on a fondt alaptarii (cam la doua saptamani de la inceperea alaptarii bebelusului inception sa apara iritatii la nivelul sanului, care, netratate, aduna infectie si to cele din urma sa transformuje intran un abces - un tesut dur care, in timp, colecteaza puroi);

  • Abces subareolar - v zona areolei sanului.

    Hrotom je legatura cu alaptarea.

Simptomele abcesului mamar

- durere la nivelul sanului;

- sensibilitatea zonei si inrosirea ei;

- iritatii;

- colectarea puroiului;

- lebka;

- tumefactie locala a sanului.

Cum se trateaza?

Orice neregularitati aparute la nivelul sanului trebuie atent supravegheate and consultate de catre un medical specialist. Mammile gresesc adesea punand pe seama alaptarii diversele iritatii locale si au impresia ca se vor ainde sine. Insa lucrurile nu stau asa, zona putandu-se infecta, transformandu-se intrad un adevarat izvor de puroi.

Daca abcesul mamar este inca neformat, iar infectia este descoperita intr-un stadiu incipient, atunci tratamentul cu antibiotice (dicloxacilina perorálne, oxacilina intravenos) este recom recomat.

Dočasné vyšetrenie aparitia abcesului, atunci se apeleaza la drenajul puroiului and la o method chirurgicala de indepartare a lui, urmate de un tratament cu antibiotics recomandat mediced specialist.

Daca nu apar complicatii in timpul operatiei, atunci vei putea alapta in the keep is ai toate motivele sa o faci. Nalieha sa na to, že je to možné, že je možné bojovať proti alaptezi, a to z bakteriálnej zmesi. Dajte pozor na to, aby ste si mohli vyskúšať chiar din gurita lui.

  • Formatura de lapte si tranzitarea acestuia prin san pana la externe alebo preventi reinfectarea;

  • Laptele matern este stere si iuta la limpezirea si curatarea ranii, a to reduktorea cicatricilor;

  • Laptele matern este cunoscut ca avand anticorpi si proprietati de vindecare.

Taguri Alaptare Abces mamar alaptare Abces mamar alaptare Abces sani